Benvingut

Som una empresa dedicada a la venda i distribució d'especies, preparats, condiments i accessoris per a la industria carnissera i hostelera.Experiència

Comexsa és una empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’alimentació. El seu objectiu es satisfer als seus clients, oferint-los a cada un els productes que més s’adaptin a les seves necessitats, així com el suport de tècnics especialitzats per poder garantir l’èxit de les seves elaboracions.

Compromís

Comexsa es compromet amb el client perquè totes les seves idees es vegin reflectides en les seves produccions i donar-los el punt de vista més objectiu i professional amb la finalitat de millorar i destacar en el sector.

Competència

L’empresa s’envolta de la més precisa selecció de productes i promou el constant progrés en el mercat.

Professionalitat

Es disposa dels millors professionals i se segueixen estrictes controls per garantir un bon servei. De la mateixa manera, es transmet fiabilitat i serietat als clients així com confiança per poder desenvolupar conjuntament nous productes.

Garantia

S’ofereix la millor garantia dels productes que es comercialitzen, ja que estan subjectes contínuament a estrictes controls de qualitat.

El nostre treball