Productes

Comexsa disposa d’una gran varietat de productes que s’adapten al gust i a la necessitat de cada client. Comexsa té el propòsit de captivar al client amb el treball diari investigant i desenvolupant nous productes, així com atenent les idees i peticions dels seus clients i tenir l’oportunitat de millorar conjuntament.
D’una bona idea, neix un bon producte.

Pa ratllat

Diferents tipus de pa ratllat específic per cada producte. Diferents colors i granulometria, així com pa ratllat antihumitat, pa ratllat amb all i julivert, i pa ratllat sense gluten.

Espècies

Tot tipus de matèries primeres: espècies i condiments per assaonar i aromatitzar tots els seus productes i mantenint les seves propietats nutritives, ja que són aromes naturals únicament d’origen vegetal.

Preparats

Preparats per tot tipus d’elaboracions càrnies desenvolupats amb espècies i additius de qualitat subjectes a estrictes controls per garantir al 100% l’eficàcia i confeccionant les fórmules a mida de les necessitats de cada client.

Deshidratats

Àmplia gamma de productes deshidratats (fruites i verdures). En els que el procés de deshidratació és natural mitjançant un focus de calor, el que implica que a través de l’evaporació s’elimini l’aigua que contenen els aliments. Aquest tipus de productes tenen diferents avantatges higiènico-sanitàries, ja que el seu procediment impedeix que es formin bacteris d’hàbitat humit i a la vegada s’eliminin uns altres mitjançant el focus de calor. De la mateixa manera uns altres avantatges per l’elaboració de productes carnis és la retenció de l’aigua i la necessitat de la mateixa per a la seva rehidratació mitjançant el líquid del mateix producte carni.

Accessoris

Es disposa de tot tipus d’accessoris, materials i eines necessàries pel procés d’elaboració carni.